Askorbik asidin sağlığımız üzerindeki etkileri gerçekten ilginç. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve cildin sağlığını koruması gibi faydaları beni düşündürüyor. Günlük olarak yeterli miktarda almak için hangi meyve ve sebzeleri tercih etmem gerektiğine karar veremiyorum. Sizce portakal mı yoksa kivi mi daha iyi bir kaynak? Ayrıca, askorbik asidin yalnızca taze meyve ve sebzelerde değil, işlenmiş gıdalarda da bulunması beni şaşırttı. Bu konuda daha fazla bilgi almak isterim.
Askorbik asidin sağlığımız üzerindeki etkileri gerçekten ilginç. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve cildin sağlığını koruması gibi faydaları beni düşündürüyor. Günlük olarak yeterli miktarda almak için hangi meyve ve sebzeleri tercih etmem gerektiğine karar veremiyorum. Sizce portakal mı yoksa kivi mi daha iyi bir kaynak? Ayrıca, askorbik asidin yalnızca taze meyve ve sebzelerde değil, işlenmiş gıdalarda da bulunması beni şaşırttı. Bu konuda daha fazla bilgi almak isterim.
Cevap yaz