Turşunun asidik özellikte olduğu belirtiliyor. İçeriğindeki sirke ve laktik asit gibi bileşenler sayesinde pH değerinin 3-4 arasında olduğu ve bunun da turşunun asidik bir gıda maddesi olduğunu gösterdiği ifade ediliyor. Peki, bu asidik özelliğin sağlığa olan faydaları hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misin? Özellikle sindirim sorunları ve bağışıklık sistemi üzerindeki etkileri merak edici değil mi?
Turşunun asidik özellikte olduğu belirtiliyor. İçeriğindeki sirke ve laktik asit gibi bileşenler sayesinde pH değerinin 3-4 arasında olduğu ve bunun da turşunun asidik bir gıda maddesi olduğunu gösterdiği ifade ediliyor. Peki, bu asidik özelliğin sağlığa olan faydaları hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misin? Özellikle sindirim sorunları ve bağışıklık sistemi üzerindeki etkileri merak edici değil mi?
Cevap yaz