Malik asidin pH değerinin 2.5 ile 3.5 arasında değiştiğini okudum. Bu değerlerin gıda endüstrisinde ne kadar önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Özellikle tat profilini etkileyen bu asidik özelliklerin, ürünlerin kalitesine olan etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, pH değerinin ölçülmesi için kullanılan yöntemlerin doğruluğu ve güvenilirliği hakkında deneyimleriniz var mı?
Malik asidin pH değerinin 2.5 ile 3.5 arasında değiştiğini okudum. Bu değerlerin gıda endüstrisinde ne kadar önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Özellikle tat profilini etkileyen bu asidik özelliklerin, ürünlerin kalitesine olan etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, pH değerinin ölçülmesi için kullanılan yöntemlerin doğruluğu ve güvenilirliği hakkında deneyimleriniz var mı?
Cevap yaz