Sorbik asidin doğal bir koruyucu olarak gıda ve kozmetik ürünlerinde kullanımı hakkında bilgi sahibi oldum. Peki, bu bileşiği kullanarak gıdaların tazeliğini daha uzun süre korumak mümkünse, neden bazı insanlar alerjik reaksiyonlar yaşayabiliyor? Uzun süreli maruziyetin cilt tahrişine yol açabileceği belirtiliyor, bu durumda sorbik asidin güvenliği konusunda daha fazla araştırma yapılması gerekmiyor mu?
Sorbik asidin doğal bir koruyucu olarak gıda ve kozmetik ürünlerinde kullanımı hakkında bilgi sahibi oldum. Peki, bu bileşiği kullanarak gıdaların tazeliğini daha uzun süre korumak mümkünse, neden bazı insanlar alerjik reaksiyonlar yaşayabiliyor? Uzun süreli maruziyetin cilt tahrişine yol açabileceği belirtiliyor, bu durumda sorbik asidin güvenliği konusunda daha fazla araştırma yapılması gerekmiyor mu?
Cevap yaz